Ensopado de borrego

Ensopado de borrego

4.6 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 doses

Składniki

  • salsa
    15 g
  • banha
    50 g
  • cebola cortada em rodelas
    150 g
  • dentes de alho
    3
  • folha de louro
    1
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • malagueta vermelha (opcjonalnie) cortada em rodelas
    1
  • carne de borrego cortada em cubos s/ nervos
    1200 g
  • farinha
    30 g
  • colorau
    1 ½ c. chá de
  • pimenta preta em grão
    1 c. chá de
  • água
    700 g
  • vinagre de vinho tinto
    30 g
  • pão alentejano de véspera, cortado em fatias finas
    300 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 370 kcal / 0 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...