
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti mit Bärlauch-Carbonara
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen
-
Salz zum Kochen
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Olivenöl30 g
-
Katenschinken, gewürfelt150 g
-
Spaghetti400 g
-
Sahne200 g
-
Milch50 g
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Eier (siehe Tipp)4
-
Bärlauchblätter, frisch in feinen Streifen50 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
854 kcal /
3574 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy