Legumes recheados

Legumes recheados

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porções

Składniki

  • abobrinhas (130 g cada)
    2
  • berinjelas (400 g cada)
    2
  • cebola branca (120 g cada)
    2
  • água
    500 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar
    10 g
  • farinha de rosca
    100 g
  • folhas de manjericão fresco
    10
  • ovo
    1
  • leite
    20 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta do reino preta em pó
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 243 kcal / 1018 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...