Bolo salgado sem glúten - pizza de aniversário

Bolo salgado sem glúten - pizza de aniversário

3.5 4 oceny
Przygotowanie 11 min
Czas całkowity 55 min
16 fatias

Składniki

  • salsinha fresca somente as folhas
    6 talos de
  • cebola aprox. 1 unidade média
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • tomates maduros, sem sementes, cortados em pedaços
    2
  • atum enlatado drenado (1 lata)
    120 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
    80 g
  • ovos
    4
  • água
    150 g
  • açúcar demerara
    30 g
  • farinha de arroz integral
    200 g
  • fécula de batata
    60 g
  • polvilho doce
    50 g
  • goma xantana
    ½ c. chá de
  • fermento químico em pó
    10 g

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 159.5 kcal / 667.4 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 6.6 g
Węglowodany 19.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 416.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...