
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia ai cicinielli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua a temperatura ambiente260 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco25 g
-
di olio di oliva + q.b.20 g
-
di farina tipo 0 + q.b.500 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
Farcitura
-
spicchio di aglio½
-
di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate2 rametti
-
di origano secco1 pizzico
-
di olio extravergine di oliva10 g
-
di pesce piccolo misto (tipo paranza) pulito100 - 150 g
-
pomodori ciliegino a metà5 - 6
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
624 kcal /
2611 kJ
Białko
22.1 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
101.2 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy