Urządzenia i Akcesoria
Gelato al pane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
120 g zucchero
-
500 g di latte fresco
-
100 g di panna (min. 30% di grassi)
-
1 pizzico di sale
-
100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.7 g
Kalorie
592 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Più che un gelato
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gelato al caramello salato
8 Std. 25 Min
Gelato agrodolce al cetriolo
8 Std. 20 Min
Gelato al cocco
10 Std. 20 Min
Coppetta all'amarena
11 Std. 40 Min
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Budino al caffè e arancia
1 Std. 55 Min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Gelato alla vaniglia
12 Std.
Burro
40 Min
Coppa moresca
15 Min
Gelato al ginseng
10 Std. 30 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min