Torta al cioccolato e peperoncino

Torta al cioccolato e peperoncino

4.3 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 porzioni

Składniki

  • 300 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 130 g di burro morbido a pezzi
  • 6 uova gli albumi e i tuorli separati
  • 150 g di zucchero
  • 2 cucchiaini di peperoncino in polvere
  • 70 g di succo d'uva fragola o di altra uva
  • 20 g di cacao in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 445 kcal / 1863 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 29.5 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...