Torta al cioccolato e peperoncino
TM6 TM5 TM31

Torta al cioccolato e peperoncino

4.3 (15 ocen)

Składniki

  • 300 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 130 g di burro morbido a pezzi
  • 6 uova, gli albumi e i tuorli separati
  • 150 g di zucchero
  • 2 cucchiaini di peperoncino in polvere
  • 70 g di succo d'uva fragola o di altra uva
  • 20 g di cacao in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1863 kJ / 445 kcal
Białko
7.1 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
29.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy