
Urządzenia i Akcesoria
Torta al cioccolato e peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 porzioni
Składniki
-
300 g di cioccolato fondente a pezzi
-
130 g di burro morbido a pezzi
-
6 uova gli albumi e i tuorli separati
-
150 g di zucchero
-
2 cucchiaini di peperoncino in polvere
-
70 g di succo d'uva fragola o di altra uva
-
20 g di cacao in polvere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
445 kcal /
1863 kJ
Białko
7.1 g
Tłuszcz
29.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy