Cotton cheesecake

Cotton cheesecake

3.2 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 porzioni

Składniki

  • 6 uova gli albumi e i tuorli separati
  • 140 g zucchero
  • 50 g di burro morbido, a pezzi
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 100 g di latte
  • 60 g di farina tipo 00
  • 20 g di amido di mais (maizena)
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • zucchero a velo q.b. per decorare

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.4 g
Kalorie 899 kJ / 215 kcal
Tłuszcz 12.9 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 19.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...