Urządzenia i Akcesoria
Rosette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 pezzi
Składniki
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
440 g di farina tipo 00440 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane pugliese
29h 20min
Panini rosette
23h 20min
Pancarrè
5h
Panini al latte
4h 50min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Filone di sola semola
2h 50min
Corona bordolese
5h 20min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Ciabattine veloci
3h 10min
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio
3h 10min