Urządzenia i Akcesoria
Bruco brioche
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni
Składniki
-
150 g di farina per dolci + q.b.
-
350 g di farina manitoba
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
15 g zucchero
-
4 uova
-
125 g di latte intero fresco
-
5 g di sale
-
150 g di burro morbido a pezzi
-
1 tuorlo sbattuto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.7 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia alle olive
2 godz.
Impasto per pizza
3 godz.
Pizza Margherita
2 godz.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Piadina romagnola
15 min
Tarallini al latte
3 godz. 10 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Focaccia tirolese
3 godz. 30 min
Corona di pan di pizza
4 godz.
Danubio dolce
3 godz. 25 min