Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato al gianduia
10h 20min
Gelato al limone
8h 20min
Stracciatella
10 godz. 25 min
Gelato alla nocciola senza uova
10h 20min
Gelato fiordilatte senza lattosio
10h 20min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10h 20min
Gelato allo yogurt
10h 20min
Gelato ai pinoli e caffè
8 Std. 30 Min
Gelato al cocco
10h 20min
Gelato al pistacchio senza uova
10h 20min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Gelato cioccolato e menta
10 godz. 25 min