Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 80 - 100 g de dados de beicon
- 400 g de judías verdes frescas en trozos de 3-4 cm
- 200 g de champiñones frescos en cuartos
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 784 kJ / 188 kcal
- Białko
- 8.07 g
- Węglowodany
- 7.14 g
- Tłuszcz
- 14.08 g
- Błonnik
- 4.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Guisantes con jamón y huevos poché
25 min
Guisantes con jamón
30min
Espinacas con patatas
30min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Judías verdes con tomate
45min
Guisantes con jamón
30min
Acelgas con patatas
45min
Judías verdes a la carbonara
40min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 min
Coliflor salteada para dos
25 min