Chocolate and red wine cake with pears
TM6 TM5 TM31

Chocolate and red wine cake with pears

4.6 (15 ocen)

Składniki

Cake

  • butter, for greasing
  • 250 g plain flour
  • 70 g cocoa powder
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground cloves
  • 2 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp baking powder
  • 250 g caster sugar
  • 1 pinch salt
  • 2 eggs
  • 200 g buttermilk
  • 100 g olive oil
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 200 g red wine
  • 270 g dark chocolate, broken into pieces (approx. 1 cm)

Red wine pears

  • 2 pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)
  • 4 tbsp soft dark brown sugar
  • 200 g red wine
  • 200 g whipped cream, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1568.8 kJ / 373.5 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
43.3 g
Tłuszcz
19.7 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Błonnik
3.1 g
Sód
226.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy