Urządzenia i Akcesoria
Chocolate and red wine cake with pears
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour250 g
-
cocoa powder70 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
caster sugar250 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
buttermilk200 g
-
olive oil100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
red wine200 g
-
dark chocolate broken into pieces (approx. 1 cm)270 g
Red wine pears
-
pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)2
-
soft dark brown sugar4 tbsp
-
red wine200 g
-
whipped cream to serve (optional)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
226.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1568.8 kJ /
373.5 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon tart
2 godz. 15 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Coconut and pistachio delight
1 godz. 10 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Zucchini slice
45 min
Mushroom tart
50 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min