Urządzenia i Akcesoria
Haupia Pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Tart shell
-
salted butter for greasing
-
lemon zest only½
-
soft dark brown sugar60 g
-
plain flour160 g
-
sea salt1 pinch
-
macadamia nuts50 g
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
Filling
-
coconut cream400 g
-
coconut milk400 g
-
raw sugar110 g
-
sea salt1 tsp
-
vanilla bean extract2 tsp
-
cornflour80 g
Topping
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
shelled salted pistachio nuts chopped50 g
-
shredded coconut for garnishing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511.3 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
3793 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
74.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
45.2 g
Węglowodany
50.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry mousse
5 godz.
Orange curry dressing
10 min
Little lemon cheesecakes
6 godz. 20 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.
Passionfruit and coconut slice
5 godz.
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min