Urządzenia i Akcesoria
Baked pumpkin doughnuts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 portions
Składniki
Doughnuts
-
extra virgin coconut oil60 g
-
water700 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
-
eggs2
-
buttermilk60 g
-
brown sugar (see Tips)70 g
-
stevia extract powder (optional)⅛ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour220 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
Cinnamon sugar (optional)
-
raw sugar (optional)1 tbsp
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
154.8 mg
Białko
3 g
Kalorie
505.5 kJ /
114.1 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Spiced chocolate doughnuts
45 Min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 Std.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min