Urządzenia i Akcesoria
Mango and labne slice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 28 godz.
16 portions
Składniki
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.1 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1273.8 kJ /
303.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Christmas spice mix
5 min
Spiced lamb flatbread
2 godz.
Potted baby vegetables
6 godz. 15 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Chocolate mint thins
2 godz. 30 min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 godz. 10 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
White chocolate mousse cups
3 godz. 35 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Salmon filo spiral
1 godz. 10 min