
Urządzenia i Akcesoria
四神湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
豬小腸 ,洗淨切小段300 克
-
米酒50 - 100 克
-
水1200 克
-
大薏仁 ,浸泡4小時100 克
-
乾燥蓮子 ,浸泡4小時30 克
-
茯苓15 克
-
鹽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
268.6 kcal /
1122.8 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
28.9 g
Błonnik
4.056 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan