醬煮杏鮑菇
TM5 TM6

醬煮杏鮑菇

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 500 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊(約3公分)
  • 500 克 水
  • 25 克 冰糖粉
  • 10 克 薑 ,切片
  • 70 克 醬油
  • 200 克 洋蔥 ,切絲,泡入冰水以去除嗆味
  • 50 克 小黃瓜 ,切絲
  • 新鮮綜合生菜 ,少許 (opcjonalnie)
  • 1 茶匙 七味粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1959.3 kJ / 468.7 kcal
Białko
23.3 g
Węglowodany
105.3 g
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
4.07 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy