Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊(約3公分)
- 500 克 水
- 25 克 冰糖粉
- 10 克 薑 ,切片
- 70 克 醬油
- 200 克 洋蔥 ,切絲,泡入冰水以去除嗆味
- 50 克 小黃瓜 ,切絲
- 新鮮綜合生菜 ,少許 (opcjonalnie)
- 1 茶匙 七味粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1959.3 kJ / 468.7 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 105.3 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Błonnik
- 4.07 g