
Urządzenia i Akcesoria
舒肥雞胸佐紫蘇梅醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
馬鈴薯 去皮、切塊150 克
-
去皮雞胸肉 (約兩片),每片剖半對開240 克
-
奶油 室溫軟化10 克
-
新鮮百里香2 枝
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
水750 克
紫蘇梅醬
-
日式醃梅100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
427 kcal /
1784 kJ
Białko
31.5 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
63.5 g
Błonnik
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan