Boulettes au pain

Boulettes au pain

4.0 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 6 petits pains durs, coupés en morceaux (250 g)
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 6 brins de persil frais équeutés
  • 25 g de beurre
  • 200 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • huile neutre pour le Varoma et le plateau vapeur
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 850 kJ / 203 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...