
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de biscuits roses de Reims
- 250 g de rhubarbe coupée en tronçons
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises coupées en deux (en réserver 8 entières pour la finition)
- 200 g de mascarpone
- 100 g de yaourt au lait de brebis (yaourt grec)
- 150 g de crème liquide entière très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 292 kcal / 1224 kJ
- Białko
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Węglowodany
- 28 g