Urządzenia i Akcesoria
Matjes-Katersalat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
8 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln in Stücken (2 cm)200 g
-
Möhren in Stücken (3 cm)150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Wasser500 g
-
Eier gewaschen3
-
Rote Bete in Scheiben (Abtropfgew. 220 g), abgetropft1 Glas
-
Matjesfilet250 g
-
Zwiebel (ca. 90 g), halbiert1
-
Schmand200 g
-
Joghurt, 1,5% Fett100 g
-
Zucker1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
885 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Wintersalat
10 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Bihunsuppe
45 min
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.