
Urządzenia i Akcesoria
Streusel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 parts
Składniki
La pâte levée
-
de lait entier100 g
-
de levure boulangère fraîche10 g
-
de sucre en poudre40 g
-
œuf1
-
de sel½ c. à café
-
de farine de blé350 g
-
de beurre doux coupé en morceaux80 g
Le streusel
-
de farine de blé200 g
-
de beurre doux bien froid et coupé en morceaux100 g
-
de cassonade150 g
-
de cannelle en poudre1 c. à soupe
-
d'eau50 g
-
de sucre glace maison25 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
531 kcal /
2236 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Biscuits de Noël
10 Przepisów
Francja
Francja