Marmellata di arance rosse e peperoncino

Marmellata di arance rosse e peperoncino

4.7 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 vasetti

Składniki

  • 1 peperoncino rosso
  • 250 g di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 600 g di arance sanguinelle preferibilmente biologiche, pelate a vivo (900 g circa peso lordo)
  • 1 limone preferibilmente biologico, pelato a vivo e senza semi
  • 400 g di zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.2 g
Kalorie 259 kJ / 61 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...