Marmellata di arance rosse e peperoncino
TM5 TM6

Marmellata di arance rosse e peperoncino

4.7 (23 oceny)

Składniki

  • 1 peperoncino rosso
  • 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 600 g di arance sanguinelle, preferibilmente biologiche, pelate a vivo (900 g circa peso lordo)
  • 1 limone, preferibilmente biologico, pelato a vivo e senza semi
  • 400 g di zucchero

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
259 kJ / 61 kcal
Białko
0.2 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy