Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g di acqua
- 125 g di latte
- 30 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 339 kJ / 81 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti da inzuppo
45 Min
Mantovanine
2h 45min
Lievito madre
72h 15min
Crackers all'acqua
3h
Crackers integrali
3h
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Crostini dorati
4h 30min
Lingue croccanti ai cereali
3h
Pancarrè
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Rosette
5 Std. 20 Min