Urządzenia i Akcesoria
Fette biscottate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
25 fette
Składniki
-
125 g di acqua
-
125 g di latte
-
30 g di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00500 g di farina tipo 1
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
339 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Lievito madre
72 godz. 15 min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Crackers all'acqua
3 godz.
Crackers classici
3 godz.
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Crackers integrali
3 godz.
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pancarrè
5 godz.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min