Semifreddo mandorlato

Semifreddo mandorlato

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

  • 150 g di amaretti
  • 100 g di torrone alle mandorle
  • 4 albumi
  • 500 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
  • 6 tuorli
  • 100 g di zucchero
  • 100 g di glassa (opcjonalnie) di cioccolato fondente

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 109.8 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 1864.4 kJ / 445.6 kcal
Tłuszcz 31.8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 35.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...