Urządzenia i Akcesoria
Semifreddo mandorlato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
150 g di amaretti
-
100 g di torrone alle mandorle
-
4 albumi
-
500 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
-
6 tuorli
-
100 g di zucchero
-
100 g di glassa (opcjonalnie) di cioccolato fondente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
109.8 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1864.4 kJ /
445.6 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
35.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fresche dolcezze
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2 godz. 30 min
Trifle alle fragole
5 godz. 30 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Panna cotta danese
8 godz. 30 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 godz. 30 min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4 godz.
Crema di Cogne
15 min
Tartufi al cioccolato fondente
6 godz. 40 min
Tartufi rum e cannella
4 godz. 30 min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 godz. 55 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1 godz.