Red rice using rice mode

Red rice using rice mode

3.3 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • long grain rice
    350 g
  • red onion cut into wedges (3 cm)
    120 g
  • olive oil
    30 g
  • ground cumin
    2 tsp
  • tomato paste
    80 g
  • water
    1750 g
  • fresh coriander leaves only, to garnish
    6 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 35 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 874.6 kJ / 209 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 38.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...