Red rice using rice mode

Red rice using rice mode

3.6 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • long grain rice
    350 g
  • red onion cut into wedges (3 cm)
    120 g
  • olive oil
    30 g
  • ground cumin
    2 tsp
  • tomato paste
    80 g
  • water
    1750 g
  • fresh coriander leaves only, to garnish
    6 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 209 kcal / 874.6 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 38.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 35 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...