Urządzenia i Akcesoria
Red rice using rice mode
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
long grain rice350 g
-
red onion cut into wedges (3 cm)120 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
water1750 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
874.6 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red rice
55 Min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 Std.
Spicy Honey
10 Min
Refried Beans
4 Std. 10 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 Min
Long-grain white rice
40 Min
White basmati rice
40 Min
Sautéed vegetables
15 Min
Orange Pound Cake
1 Std. 15 Min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 Std.
Barbecued Mexican street corn
Keine Bewertungen