Urządzenia i Akcesoria
Red rice using rice mode
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
long grain rice350 g
-
red onion cut into wedges (3 cm)120 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
water1750 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
874.6 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red rice
55 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Arabian Spice Mix
5 min
Homemade tallow or lard
25 godz. 15 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Turkish borek with cacik
1 godz.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 godz. 10 min
Pilau rice using rice mode
40 min
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1 godz.