Vellutata di coste

Vellutata di coste

3.8 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 350 g di bieta a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate pelate ed a pezzi (1 cm)
  • 40 g di cipolla a metà
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 600 g di acqua
  • 50 g di latte
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 400 g di crostini di pane

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.4 g
Kalorie 1753 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 78.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...