Pesto rosso

Pesto rosso

4.9 155 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
  • 40 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
  • 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g di pinoli
    30 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio ben sgocciolati
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...