Pesto rosso
TM6 TM5 TM31

Pesto rosso

4.9 (144 oceny)

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
  • 40 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
  • 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g di pinoli
    lub 30 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1192 kJ / 285 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
24 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy