
Urządzenia i Akcesoria
Pesto rosso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni
Składniki
-
40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
-
40 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
-
20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
-
30 g di pinoli
-
1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
100 g di pomodori secchi sott'olio ben sgocciolati
-
100 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
285 kcal /
1192 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sughi rossi
10 Przepisów
Włochy
Włochy