Urządzenia i Akcesoria
Rösti di patate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
150 g di speck a cubetti
-
1000 g di patate a pasta gialla pelate e a pezzi (3 cm)
-
5 g di sale
-
35 g di burro chiarificato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
2094 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Semplice e naturale
20 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta salata con pomodorini e olive
1 godz. 10 min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min
Rösti svizzero
9 godz.
Rösti alla bernese
40 min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50 min
Torta salata patate e cipolle
55 min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 godz. 40 min
Frico
1 godz.
Frico con speck
50 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 godz. 20 min