Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
60
g de miel
lub 60 g de sirop d'érable - 80 g de sucre en poudre
- 130 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
- 16 carrés de chocolat au lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1350 kJ / 320.8 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies aux pépites de chocolat blanc et noir
30 min
Tarte au chocolat
1h 40min
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Moelleux au chocolat
55 min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Tarte aux chocolats
2 godz. 20 min
Gâteau au chocolat express
20 min
Marbré express au chocolat
45 min
Gâteau au chocolat sans œuf
35 min
Fondant au chocolat sans gluten
1 godz. 30 min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 min
Fondant au chocolat et framboises
40 min