Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La farce
- 200 g de chou blanc, coupé grossièrement
- 100 g de carottes, coupées en morceaux
- 200 g d'escalopes de porc, coupées grossièrement
- 3 gousses d'ail
- 3 c. à café de sauce de soja
- 5 brins de ciboulette fraîche
- 5 brins de persil frais
- 500 g d'eau
- 20 g de champignons noirs déshydratés
- 20 g de vermicelles de soja
La cuisson
- 16 galettes de riz
- 50 g d'huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain pita
1 Std. 30 Min
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Rouleaux de printemps au surimi
50 Min
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1 Std. 15 Min
Pain indien (naan)
1 Std. 50 Min
Ravioli maison
2 Std. 15 Min
Bun à burger
4 godz. 10 min
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30 Min
Nems aux crevettes et jambon
1h 5min
Dim sum "Shao mai"
1 Std. 45 Min
Rouleaux de printemps
30 Min
Beignets de crevettes
35 Min