Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait concentré sucré
- 500 g de lait de coco
- 150 g de lait
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
Alternatywne przepisy
Chocolat martiniquais
20 Min
Pain au beurre
1 Std. 30 Min
Glace mangue-Passion
12h
Tourment d'amour à la goyave
1 Std. 15 Min
Glace banoffee
10 Min
Glace aux cacahuètes (ou aux noisettes)
3 Std. 15 Min
Sorbet Piña Colada
4 Std. 15 Min
Glace stracciatella
12h
Glace coco et citron vert
12 Std. 15 Min
Blanc-manger coco-citron vert
3 Std. 15 Min
Glace à la pistache
12h
Glace rhum raisins
12h