Cookies au chocolat blanc et canneberges

Cookies au chocolat blanc et canneberges

4.7 170 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 portions

Składniki

  • 180 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 125 g de beurre doux mou
  • 150 g de sucre en poudre
  • 1 œuf
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 200 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 pincée de sel
  • 125 g de canneberges déshydratées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.7 g
Kalorie 1158 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 33.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...