Urządzenia i Akcesoria
Freeform bread with filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
VEGEMITE®1 - 2 tbsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
279.3 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
848.6 kJ /
202.8 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Triple chocolate muffins
20 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Walnut and coffee cream muffin
55 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Sabrina's honey bush bars
40 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Melting moments with lemon cream
45 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Cheese and bacon scones
35 min
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Better banana cake
45 min