Freeform bread with filling

Freeform bread with filling

5.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 slices

Składniki

  • wheat grains (see Tips)
    100 g
  • water plus extra to brush
    300 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • baker's flour plus extra to dust
    420 g
  • sea salt
    1 tsp
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • VEGEMITE®
    1 - 2 tbsp
  • mixed seeds to sprinkle (optional)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 279.3 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 848.6 kJ / 202.8 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...