
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises
- 300 g de sucre en poudre blond
- 8 g d'agar-agar (4 sachets)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 20 g d'huile neutre pour le cadre à pâtisserie
- 150 g de sucre cristal
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 42.6 kcal / 180.7 kJ
- Białko
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Sód
- 2.6 mg