Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises
- 300 g de sucre en poudre blond
- 8 g d'agar-agar (4 sachets)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 20 g d'huile neutre, pour le cadre à pâtisserie
- 150 g de sucre cristal
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 180.7 kJ / 42.6 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 2.6 mg
Alternatywne przepisy
Mendiants au chocolat
30min
Préfou de la mer
2h
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Gelée de framboise
6 Std.
Petits chocolats à la liqueur
3h 10 min.
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Guimauves à la fraise
3u. 35min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10 min.
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Île flottante au foie gras
25min
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Confiture de tomates vertes
24h