Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aioli Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
318 mg
Białko
23 g
Kalorie
2878 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
159 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Butter
50 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 godz. 20 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Vegan Parmesan
15 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Tomato Kasoundi
2 godz.
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min