Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aioli Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
318 mg
Białko
23 g
Kalorie
2878 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
159 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 45min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Rye seed loaf
28h 10min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Aquafaba Meringues
2h 15min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Almond Cheese
6h 15min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min