Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aioli Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
318 mg
Białko
23 g
Kalorie
2878 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
159 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Vegan Aioli
5 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Seitan
40 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min