Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Butter zum Einfetten
- 1000 g Weißkohl, in Stücken
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 100 g Schafskäse, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 50 g Tomatenmark
- 3 Eier
- 500 g Milch
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1922 kJ / 459 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 8.3 g
Alternatywne przepisy
Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Steckrüben-Eintopf
45 Min
Spitzkohlauflauf
1 Std. 20 Min
Sauerkraut-Eintopf
35 Min
Kürbisauflauf
1h 50min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1 Std. 20 Min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 20 Min
Low Carb Lasagne
1 Std. 40 Min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1h 45min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min