Eier in Petersiliensauce

Eier in Petersiliensauce

3.2 137 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    750 g
  • Eier gekühlt
    8
  • Kartoffeln vorwiegend festkochend, in Stücken (3 cm)
    750 g
  • Salz
    5 Prisen
  • Butter
    40 g
  • Mehl
    50 g
  • Milch
    250 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
  • Petersilie abgezupft
    10 Stängel

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 438 kcal / 1839 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...