
Urządzenia i Akcesoria
Eier in Petersiliensauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser750 g
-
Eier gekühlt8
-
Kartoffeln vorwiegend festkochend, in Stücken (3 cm)750 g
-
Salz5 Prisen
-
Butter40 g
-
Mehl50 g
-
Milch250 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Petersilie abgezupft10 Stängel
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
438 kcal /
1839 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy