Rosenkohl-Auflauf
TM5 TM31 TM6

Rosenkohl-Auflauf

3.3 (368 ocen)

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • 60 g Bergkäse, in Stücken
  • 500 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 600 g Rosenkohl
  • 200 g Milch
  • 4 Eier (Kl. M)
  • ½ TL Paprika edelsüß
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 2 rote Zwiebeln, in Spalten (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2100 kJ / 502 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy