Rodaballo con patatas panadera

Rodaballo con patatas panadera

4.2 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva
  • 500 g de patatas (en láminas de 3-4 mm)
  • 100 g de pimiento verde en juliana
  • 1 cucharadita de sal
  • 600 g de agua
  • 1 rodaballo de aprox. 1500 g (en 4 filetes)
  • 1 - 2 cucharadas perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 27.5 g
Kalorie 1929 kJ / 461 kcal
Tłuszcz 30.6 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...