Urządzenia i Akcesoria
Roquefort-Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl125 g
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Ei (Kl. L)1
-
Roquefort200 g
-
Milch200 g
-
Weißweinessig20 g
-
Salz2 Prisen
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
2145 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dressings
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Safran-Aioli
40 min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Remoulade
10 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Kräuter-Mayonnaise
10 min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Grober Senf
48 godz.