Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g Sonnenblumenöl
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Ei (Kl. L)
- 200 g Roquefort
- 200 g Milch
- 20 g Weißweinessig
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 513 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mangodressing
5min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1h 15min
Spicy Aprikosen-Dressing
30 min
Remoulade
10min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Avocado-Erdnuss-Dressing
5min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Orangendressing
5min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Cranberry-Dressing
5min