Urządzenia i Akcesoria
Roquefort-Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl125 g
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Ei (Kl. L)1
-
Roquefort200 g
-
Milch200 g
-
Weißweinessig20 g
-
Salz2 Prisen
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
2145 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dressings
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Curry-Mayonnaise
5 min
Balsamico-Feigen
40 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Kräuter-Mayonnaise
10 min
Frittata italiana
20 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
Gorgonzola-Sauce
20 min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 min
Käsefondue (mediterran)
25 min
Avocado-Erdnuss-Dressing
5 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.