Urządzenia i Akcesoria
Suflety z owocami leśnymi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
masło do natłuszczenia
-
3 jajka
-
1 szczypta soli
-
300 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
-
45 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
owoce leśne, mieszane, świeże (100-150 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
240.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
481.4 kJ /
115.1 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKA POKUSA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Cytrynowe tiramisu z owocami jagodowymi
45 min
Sałatka ze spiralizowanych buraków i rzodkiewki z cytrusami (TM6, TM7)
20 min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40 min
Wegańskie mini pączki kokosowe ze skórką pomarańczy
55 min
Ryżowo-kokosowe kulki (arancini) nadziewane suszonymi śliwkami
1 godz. 20 min
Mrożona kostka z musem truskawkowym
5 godz. 30 min
Torcik truskawkowo-serowy na zimno
6 godz. 30 min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Piernikowy pudding chia
3 godz. 10 min
Sałatka ze szpinakiem, rumienionymi krewetkami i owocami
15 min
Włoska sałatka makaronowa
30 min
Świąteczne trifle piernikowe
2 godz. 30 min