Urządzenia i Akcesoria
Suflety z owocami leśnymi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
masło do natłuszczenia
-
3 jajka
-
1 szczypta soli
-
300 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
-
45 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
owoce leśne, mieszane, świeże (100-150 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
240.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
481.4 kJ /
115.1 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKA POKUSA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gruszki pod kruszonką
35 min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Owsiane syrniki z czekoladą (bez cukru)
15 min
Pływające wyspy
45 min
Pudding migdałowy
30 min
Parfait z pestek dyni
6 godz. 25 min
Trifle wiśniowe z ciastkami cantuccini
3 godz. 50 min
Suflety orzechowe
1 godz. 30 min
Malinowy cobbler
1 godz. 15 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min