Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
12 slices
Składniki
-
buttermilk500 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey20 g
-
water plus extra to spray70 g
-
baker's flour plus extra to dust800 g
-
sea salt2 tsp
-
oil to grease
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
394.9 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1111.5 kJ /
265.7 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Party pretzel bites
1 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min