Urządzenia i Akcesoria
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 27 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
157.9 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1540 kJ /
366 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Spiced pork terrine
24 Std.
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14 Std. 55 Min
Ice cream cookie bowls
6 Std. 15 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Apricot liqueur
1 Std.
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 Std. 30 Min