Urządzenia i Akcesoria
酱茄子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
油20 克
-
茄子 切段(5厘米)500 克
-
老抽10 克
-
花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉1 茶匙
-
黄豆酱20 克
-
新鲜香菜 装饰用2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.4 g
Kalorie
365 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny