Urządzenia i Akcesoria
肉臊
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 完整食谱
Składniki
-
蒜头5 瓣
-
200 克 红葱头洋葱 切块200 克
-
干香菇 水发后沥干8 朵
-
油100 克
-
猪肉肉糜500 克
-
姜 切末20 克
-
料酒30 克
-
生抽30 克
-
老抽30 克
-
蚝油10 克
-
糖15 克
-
胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Białko
87.5 g
Kalorie
11831 kJ /
2827 kcal
Tłuszcz
240.7 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
94.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny