清炒红米苋

清炒红米苋

4.5 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 15 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 红苋菜 红米苋,洗净沥干,切段
    350 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 664.1 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 564.5 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...