红烧肉(TM6版)

红烧肉(TM6版)

3.6 21 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

炒糖色
  • 300 克
  • 30 克
  • 柠檬汁
    1 茶匙
  • 热水
    60 克
  • 冲洗用
    1000 克
红烧肉
  • 带皮五花肉 切大块(3×3厘米)
    500 克
  • 生抽
    40 克
  • 蚝油
    15 克
  • 料酒
    50 克
  • 香叶
    1 片
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    1 块
  • 250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 839.7 mg
Białko 17.9 g
Kalorie 3106.8 kJ / 743.3 kcal
Tłuszcz 38.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 79.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...