Urządzenia i Akcesoria
红烧肉(TM6版)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
炒糖色
-
糖300 克
-
水30 克
-
柠檬汁1 茶匙
-
热水60 克
-
水 冲洗用1000 克
红烧肉
-
带皮五花肉 切大块(3×3厘米)500 克
-
生抽40 克
-
蚝油15 克
-
料酒50 克
-
香叶1 片
-
八角2 颗
-
桂皮1 块
-
水250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
839.7 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
3106.8 kJ /
743.3 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
79.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不一样的经典
10 Przepisów
Chiny
Chiny