Urządzenia i Akcesoria
风味回锅肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 人份
Składniki
-
五花肉 整块250 克
-
花椒½ 茶匙
-
盐1 小撮
-
料酒1 汤匙
-
姜3 片
-
葱 切段1 根
-
水800 克
-
油10 克
-
蒜头 切片2 颗
-
大葱 切5厘米段,再横向一切四50 克
-
豆豉15 克
-
豆瓣酱15 克
-
青蒜 切斜段,约4厘米250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
802.8 mg
Białko
11 g
Kalorie
1735 kJ /
414.7 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和小美一起做家宴
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny